dimarts, 14 de novembre del 2023

6. Què passarà quan ens demanem tot ?


PSEUDÒNIM: Nietzsche

Aquesta pregunta ens fa reflexionar sobre la incertesa del futur i totes aquelles preguntes raonades que ens podem arribar a fer. La imatge dona a veure la barrera de xarxa entre la realitat i el que creim, potser trobem totes les respostes però siguin incertes. No és segur si la veritat es troba al nostre punt de vista o darrere la barrera. Potser, el de darrere de la barrera és incert també, però no és segur, com tot allò que ens qüestionam quan sobrepassarem aquesta barrera? Què ens queda per raonar? Tal vegada serà el nostre futur o el nostre final. Tal vegada són les nostres metes, finals o formes d'actuar. Mai ho sabrem, o sí? 
Cada un ho pot arribar a veure de diferents maneres. Per exemple, al fons de la barrera, està tot romput i desordenat. Ens referim al fet que les veritats fan mal o s'han de construir o és que aquestes respostes són una mentida desordena que reflectia el mal. 
La barrera que representaria? L'absència de llibertat o la nostra ignorància? Les nostres pors i inseguretats o les nostres barreres/límits a l'hora d'actuar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada