dimecres, 9 de novembre del 2011


QUÈ ÉS LA VIDA?

Tots el algún moment de la nostra vida ens preguntam qui som i per què esteim aquí, quin és el nostre objectiu.
És una pregunta que ens inquieta i que volem tenir una resposta, desde el moment en que neixem sabem que algún dia morirem i que no es pot fer rés o hem d'acceptar i afrontar. La vida està unida amb la mort i la mort amb la vida pero ningú sap que és exactament el que passarà ni que es farà de nosaltres i amb els nostres famílies,amics,parella..; i aixó ens inquieta molt.
És cert que si no l'aprofites quan en tens oportunitat és com si no tengués sentit la vida, com si no i pogessis fer rés, que per molt que t'esforçis no ho conseguiràs?
La vida està per viure-la, esforçar-te cada dia i donar el millor de tú, està per ajudar, per construïr, per descubrir-la, aprofitar-la... És possible que tenguem un objectiu els humans i és possible que sigui l'evolució? Durant milers d'anys els humans hem anat canviant de sistemes i tècniques per poder sobreviure als nous temps i per poder disfrutar de la vida de la millor manera possible. L'humà a après a fer i raonar coses que cap altre ésser a pogut desenvolupar durant millons d'anys aquest fet pot tenir relació amb el nostre objectiu com a humans, hi ha algún motiu per que faguem tot el que feim?, perquè som únics, quin sentit té aixó i que vol dir?
L'humà no té perquè fer el que fa, ningún animal ho ha fet mai i nosaltres perque serem l'exepció, que són aquestes ansies de desenvolupació i creixement i la pregunta seria: de tot el conseguit durant la vida de què ens servirà realment? I el que feim ho feim de manera voluntària i inconcient?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada