dilluns, 4 de novembre del 2013

12. El pensament està condicionat per l'edat?

Títol: El pensament està condicionat per l'edat? 

Pseudònim: Artista 



Reflexió: 
Quan mireu aquesta fotografia què penseu? Un tant extravagant no? Podria considerar-se art? O més bé un grapat de coses unides sense sentit? Simbolitza alguna cosa? Ens vol transmetre algun missatge? O és una simple estratègia de marqueting?

Aquest mostrador es correspon a la tenda de roba "Pasatiempos" que està situada al carrer Passatge Quint de Palma. Si coneixeu aquest carrer sabreu que és un carrer bastant foc i estret. Per tant no és d'estranyar que quan es passa per aquest mostrador tothom se'l queda mirant. L'altre dia, quan vaig passar-hi vaig pensar que seria la foto perfecte, però no per l'imatge en si, sinó pel que transmet.

Hi havia una parella d'una quarantena d'anys que discutia i quan van passar pel mostrador van esclatar a rialles, per a ells era art, només un artista seria capaç de transmetre alegria o bogeria. D'altre banda, també hi havia una senyora major, d'allò més refinat, per aquella senyora allò no era més que un grapat de coses unides sense sentit. I a mi em va semblar una estratègia de marqueting.

Però, que és en realitat? I si el que ens sembla que és va lligat amb l'edat? El pensament està condicionat per l'edat? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada