dijous, 10 de desembre de 2020

MANUAL D'ÚS

Consells pràctics...

Hola Filofotògrafs i filofotògrafes, fàcil fàcil:
Per inspirar-vos podeu repassar l'apartat dedicat a les especialitats de la filosofia per trobar preguntes inspiradores. Tot i que les millors preguntes filosòfiques segur que ja vos les haureu fetvosaltres mateixos. Aqui teniu algunes indicacions
La vostra FILOFOTOGRAFIA ha d'incloure:


1.EL TÍTOL (Un interrogant, una pregunta, un problema, una qüestió filosòfica). És important que el títol i la foto  no tengui una relació molt obvia i evident amb la fotografia -(el títol què és el temps? amb una foto d'un rellotge és massa directa, no fa pensar gaire, el mateix títol  però amb una foto d'una velleta, d'una posta de sol, o fins i tot d'una pedra  pot funcionar millor.  
2.LA FOTO ( Fotos originals!!!, res de cercar per internet... qui no tengui càmera li deix la meva!!!) També podeu optar per altres formats d'imatge, vinyeta, dibuix etc... però que facin pensar eh!!  Enviau la foto com a ARXIU ADJUNT en el correu, no la poseu en un Word! que no es penjarà
3.Pensau a afegir  El vostre PSEUDÒNIM, nick, alies, que voleu que aparegui,  poseu  també el nom i curs per identificar-vos. Jo els esborraré per garantir l'anonimat en les votacions però els necessito per la NOTA.
4. Finalment podem posar les neurones en marxa i fer un TEXT, una  reflexió de no més de 200 paraules que expliqui, il·lustri i faci pensar sobre el contingut de la foto.

Una vegada hagueu realitzat, imaginat, fet, parit la vostra creació podeu enviar-les al correu:
homeformiga.fotofilosofia@blogger.com.
Jo revisaré els vostres correus i penjaré les fotografies(uff!)
PD: Podeu deixar comentaris de les altres filofotografies. Gràcies per la vostra participació!
endavant FotoFilòsofs.

Aquí devall ja podeu consultar algunes de les fotografies enviades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada