dimecres, 2 de novembre del 2022

MANUAL D'ÚS

Consells pràctics...

Hola Filofotògrafes i filofotògrafs, fàcil fàcil:
Per inspirar-vos podeu repassar l'apartat dedicat a les especialitats de la filosofia per trobar preguntes inspiradores. Tot i que les millors preguntes filosòfiques segur que ja vos les haureu fet vosaltres mateixos. Aquí teniu algunes indicacions sobre el que ha d'incloure la vostra FILOFOTOGRAFIA:


1.EL TÍTOL (Un interrogant, una pregunta, un problema, una qüestió filosòfica). És important que el títol i la foto  no tengui una relació molt òbvia i evident amb la fotografia -(el títol “Què és el temps?” amb una foto d'un rellotge és massa directa, no fa pensar gaire, el mateix títol  però amb una foto d'una velleta, d'una posta de sol, o fins i tot d'una pedra  pot funcionar millor resulta més inspiradora.  
2.LA FOTO ( Fotos originals!!!, res de cercar per internet... qui no tengui càmera li deix la meva!!!) També podeu optar per altres formats d'imatge, vinyeta, dibuix etc... però que facin pensar eh!!  Busqueu aquella gran fotografia que vau fer aquest estiu o feis una creació a partir de zero. Si voleu podeu fer la màgia d'editar les vostres imatges. Enviau la foto com a ARXIU ADJUNT en el correu, no la poseu en un Word! que no es penjarà.
3.Pensau a afegir  El vostre PSEUDÒNIM, nick, alies, que voleu que aparegui,  poseu  també el nom i curs per identificar-vos. Jo els esborraré per garantir l'anonimat en les votacions però els necessito per la NOTA.
4. Finalment podem posar les neurones en marxa i fer un TEXT, una  reflexió de no més de 200 paraules que expliqui, il·lustri o faci pensar sobre el contingut de la foto.

IMPORTANT: Una vegada hagueu realitzat, imaginat, fet, parit la vostra creació, les  podeu enviar-les al bloc mitjançant el correu: homeformiga.fotofilosofia@blogger.com.

Jo revisaré els vostres correus i penjaré les fotografies(uff!)
PD: Podeu deixar comentaris de les altres filofotografies. Gràcies per la vostra participació!
endavant FotoFilòsofs.
Aquí davall ja podeu consultar algunes de les fotografies enviades i si mireu l'arxiu del bloc podeu veure les guanyadores d'anys anteriors.
Molt SORT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada